Rijst en mie

Rendang

Een lekkere rendang maak je voortaan gewoon zelf! Voor je het weet zit het in de pan, en dan is het alleen nog maar een paar uurtjes afwachten tot het vlees heerlijk zacht is geworden.

Keep reading

Kip in sinaasappelsaus

Rijst met kip… daar zijn ontelbaar veel mogelijkheden in. Deze variant met sinaasappel is heerlijk van smaak en ziet er bovendien ook geweldig uit. Een feestje op je bord!

Keep reading

Curry Madras

Deze Curry Madras is wat toegankelijker dan de rode Thaise curry. Die is vaak snel té pittig. Met een rood pepertje gewoon los op tafel, kan je zelf nog variëren met hoe pittig je het wilt hebben. Handig voor als je dit met kinderen eet.

Keep reading

Gado Gado

Deze gado gado staat zo op tafel en is een heerlijke manier om snel veel groente te eten.

Keep reading

Butter chicken

Dit recept heb ik van een collega gekregen en ik moet zeggen dat ik er al direct zin in had. Ik ben groot fan van rijst en pastagerechten, zeker ook door de week. Het is meestal lekker snel klaar, en het heeft gewoon wat. Met dit recept moet je niet op het allerlaatste moment beginnen,…

Keep reading